Tilbehør

Fiskestang til golfbolde (5)

Headcovers (21)

Håndklæder (4)

Kopper & Flasker (5)

Markeringsmærker (5)

Paraplyer (6)

Pitchfork (4)

Puttebaner (2)

Rensebørster (3)

Golfblyanter og tusch (4)

Scoretæller (5)

Spikes til golfsko (5)

Tees (18)

Træningsartikler (16)

Golf tilbehør – alt det du har brug for

Golf tilbehør er ikke blot én ting – der findes et stort udvalg af tilbehør og hjælpemidler, du kan supplere dit golfudstyr med. Alt dette tilbehør er lavet for at gøre din oplevelse på golfbanen sjovere og lidt lettere. Præcis hvad du har brug for er op til dig – du vil opleve at du ofte først, ude på golfbanen, opdager hvilken slags tilbehør, du har brug for. Der er naturligvis nogle basale ting, som vi anbefaler, at du altid har med dig:

  • Tees
  • Rensebørste
  • Håndklæde
  • Markeringsmærke
  • Pitchfork

Tilbehør til golf – Golf tilbehør er designet med ét formål. At du kan fokusere og nyde spillet. Har du et udvalg af tilbehør med i golfbagen, så bliver spille mere fornøjeligt, og det kan endda redde et par slag. Har du udstyr til rengøring af dit udstyr og dine grooves, så kan du hurtigt blive en bedre golfspiller. Er dine golfkøller rene hver gang du spiller, så får du bedre boldkontakt og derved også et bedre slag.

Inden for tilbehør til golf er der ekstremt mange muligheder. Det kan derfor være svært at vide hvad man skal vælge, og hvad man har brug for. Ofte opstår behovet ude på golfbane hvor man tænker “jeg kunne godt bruge en…”!

Der er dog nogle essentielle tilbehørsartikler, som du bør have med hver gang:

  • Rensebørste – til rengøring af jern og køller.
  • Håndklæde – til at tørre jern og køller rene fra skidt og fugt.
  • Tees – Skal bruges på alle huller og derfor helt uundværlige.
  • Pitchfork – Til at rette dine nedslagsmærker på greenen.

På Greenen.dk ønsker vi at kunne tilbyde et bredt udvalg af alt inden for golf tilbehør – Vi har derfor gjort alt vi kan for at få et stort udvalg af golftilbehør der hjælper dig – både på og uden for banen.

Tilbehør til golf kan forbedre dit spil

Uanset om du er ny indenfor golf eller om du er en erfaren golfspiller så leder du garanteret efter måder at forbedre dit golfspil. Med det helt rigtige tilbehør til golf kan du forbedre dit golfspil – både på banen eller hjemme i privaten.

Træningsartikler kan hjælpe dit sving, din putting og indspil.

Stort udvalg af golftilbehør

Blandt vores golf tilbehør finder du blandt andet populære produkter såsom; golf paraplyer, golf tees, golf håndklæder og golfgrips. Vi ønsker altid at kunne tilbyde det mest populære tilbehør til konkurrencedygtige priser.

Golf tilbehør er også en oplagt gaveide. For en golfspiller må aldrig gå ned på udstyr – heller ikke tilbehør til golf.