golfbolde med navnetryk

Golfbolde med navn

Vælg mellem hele vores udvalg af golfbolde med navn herunder. Vi har Danmarks laveste minimum på kun 3 stk. golfbolde – og hver golfbold kan få sit eget unikke print.

Start med at vælge golfbolde herunder:

Titleist

Taylormade

Callaway

Wilson

Bridgestone

Srixon

Hvad er Sharpieprint?

En ny måde at lave tekst, tegninger og markeringer på golfbolden. Vi anvender en robot, en computer og de klassiske Sharpiepenne. Vi opsætter dit design, således at det bliver placeret korrekt på golfbolden. Herefter tegner robotten så din tekst eller tegning direkte på bolden.

Vores sharpiepenne er de samme som anvendes på den profesionelle tour til at lave markeringer, linjer og kendetegn på golfboldene.

Du kan se en video her af printeren i aktion: Klik her

Danmarks laveste minimum

Hos os kan du nøjes med at bestille 3 stk. golfbolde med tryk. Ved konkurrenten der anvender klassisk digital print, skal du minimum bestille 36 golfbolde - og det synes vi er voldsomt.

Alle golfbolde leveres i den originale indpakning / æske med 3 stk. og hver golfbold pakkes i silkepapir for at give optimal beskyttelse af printet.

Vi printer hele tiden

Vi designer og printer golfbolde hver eneste dag. Vi elsker at se jeres kreative tanker og idéer bliver overført til golfboldene.

Følg os på Instagram for at se vores designs.

Er kvaliteten så ligesom digital tryk?

Med Sharpieprint får du flotte bogstaver og tegninger. Da vi printer med en Sharpiepen på en ujævn overflade, vil der være en smule forskel i forhold til digitale metoder, da overfladen ikke er 100% jævn. Dog kan vi printe på et langt større område med Shapiepenne, og derved får du også et markant bedre, og mere synligt, færdigt produkt.

Slidstyrken

Sharpiepennes blæk er særdeles velegnet til livet på golfbanen, hvor fugt og slid er uundgåeligt. Vi bruger de samme Sharpiepenne som sælges i golfshops verden over - det er nemlig den bedste kvalitet.

Vi anbefaler, at du ikke gnubber gentagne gange direkte på printet, da varme og fugtige hænder vil slide printet over tid.

Smut hellere på golfbanen og brug dine nye golfbolde i deres rette element. Så vurderer vi, at du har smidt bolden væk, inden printet er slidt

Leveringstid: 2-5 hverdage

Har du brug for hurtigere levering så kontakt os.

Golfbolde med navn – sådan bestiller du?

Vælg mindst én pakke golfbolde fra udvalget. Hver pakke indeholder 3 golfbolde, som alle får samme tryk. Hver golfbold kan få op til 3 linjer med tekst, og du kan vælge ny skriftfarve for hver linje.

Golfbolde med navn er oplagt som gaveíde til jul, fødselsdag eller bare til dig selv

Hvad er sharpieprint?

Med et sharpieprint på golfbolde får du en unik måde at trykke en navne på golfbolden. Her kan du bestille 3 stk. golfbolde med navn. Du kan trykke tekst på 3 linjer – og du kan vælge en ny skriftfarve for hver linje.

Ønsker du at bestille flere golfbolde med en anden tekst, starter du blot forfra når du har tilføjet de første golfbolde til indkøbskurven.

Hvor stærkt er printet

Printet er vandfast og meget slidstærkt, men naturligvis ikke så slidstærkt som digitalt print. Til gengæld kan du nøjes med at bestille 3 golfbolde med denne metode. Normalt skal du bestille 36 stk. pr tryk.

Vi vurderer at printet er så stærkt, at du har smidt bolden væk inden det bliver slidt 🙂

Vi anvender en “one Stroke” skrifttype, der giver et klart og letlæseligt udtryk. Tekstens udtryk kan varriere for gang til gang, da vi tilpasser størrelsen/længden af skriften til golfboldens overflade og ledige trykområde.

Hvad betaler jeg for?

Du betaler faktisk kun en lille merpris for golfbolden, i forhold til den normale pris. Men her er alligevel et lille overblik over hvad du betaler for:

1: Golfboldene i sig selv

2: Vi pakker nænsomt golfboldene ud af indpakningen

3: Vi håndterer hver eneste golfbold, der skal placeres præcist i printeren

4: Vi kontrollerer og sikrer at farver og tryk er korrekt

5: Vi pakker alle golfbolde ind i blødt silkepapir og tilbage i den originale indpakning

Hvorfor skal jeg vælge Sharpieprint?

Det skal du naturligvis fordi du sparer en masse penge i forhold til alternativet.

Du kan nøjes med at bestille 3 stk, og kan få en unik golfbold med et sjov print.

Perfekt til gave, datoen for din første hole-in-one eller blot til dig selv, næste gang du skal på golfbanen.