Golfhandsker

Her ser du vores udvalg af golfhandsker. For at gøre det let for dig, har vi inddelt vores golfhandsker efter størrelse. Det gør det lettere for dig at overskue udvalget.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge? Så kan du bruge vores størrelsesguide som du finder her.

Golfhandsker - Str. SMALL (12)

Golfhandsker - Str. MEDIUM (14)

Golfhandsker - Str. MEDIUM/LARGE (5)

Golfhandsker - Str. LARGE (12)

Golfhandsker - Str. X-LARGE (9)

Golfhandsker - Str. ONE SIZE (6)

Golfhandsker

Vi har altid et stort udvalg af golfhandsker – derfor har vi også mange kvaliteter, lige fra den billige golfhandske, til den dyrere Cabretta læder-golfhandske.

Er en golfhandske nødvendigt?

Det hurtige svar er; Ja! Stort set alle golfspillere foretrækker at spille med golf handsker. Faktisk er det i ental; Golfhandske, da man som hovedregel kun spiller med golfhanske på den ene hånd. For almindeligt højrehåndede golfspillere bruges handsken på venstre hånd og for venstrehånds golfspillere er det på højre hånd.

Når du bruger en golfhandske, så får du et langt bedre greb om golfkøllen – specielt når det regner kan det være en stor fordel. For de fleste golfspillere er golfhandsken det vigtigste golftilbehør uanset niveau, køn eller alder.

I vores udvalg af handsker finder du velkendte mærker som Hirzl, FootJoy, Titleist, Nike, Wilson og mange andre. Og vi har handsker til alle – både til herrer, damer og juniorer.

Golfhandsker til alle vejrforhold.

Vi har et udvalg at golf handsker til regnvejr, eller luffer der holder fingrene varme når det er koldt.

Udover regnvejrs-golfhandsker har vi også tynde læderhandsker med masser af ventilationshuller, som er en behagelig at have på hånden når solen bager.

Golf-handsker findes i et stor udvalg og mange kvaliteter fra den billige slidstærke all-weather golfhandske, til den dyrere Cabretta læder golfhandske, som foretrækkes af langt de fleste Tour golfspillere.

På Greenens Golfshop fører vi altid et stort udvalg af golf-handsker – forhåbentlig gør det at du altid kan finde en golfhandske der passer til dine behov.

Brug filteret i venstre side af shoppen – så finder du let et udvalg af hansker der passer dig.

Billige golfhandsker?

Ja naturligvis har vi billige golfhandsker. Du kan få handsker i mange forskellige prisniveauer. Og vi har altid et udvalg af handsker på tilbud.

I tvivl om dit valg?

Skulle du være i tvivl omkring dit valg af handsker, så kontakt vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig.