Sjove golfbolde

Hvis du leder efter sjove golfbolde med et personligt touch, behøver du ikke lede længere end Greenen.dk. Vi er den eneste danske forhandler, hvor du kan bestille en æske med kun tre golfbolde med et unikt tryk – uanset om det er en tegning, en tekst eller begge dele.

Vores sjove golfbolde er perfekte til både den erfarne og den nye golfspiller, der ønsker at tilføje lidt personlighed til deres spil. Med vores unikke tryk har du mulighed for at skille dig ud på banen og imponere dine venner og konkurrenter.

Vi er stolte af at forhandle alle de kendte mærker, herunder Titleist, Wilson, Callaway og Taylormade, og mange andre. Vores sortiment af sjove golfbolde giver dig mulighed for at vælge det mærke, der passer bedst til dit spil og din stil.

Når du handler hos Greenen.dk, får du også gratis levering ved køb over 299,-. Vi leverer med enten GLS eller DAO, så du kan vælge den leveringsmetode, der passer bedst til dig.

Så hvorfor ikke tilføje lidt sjov til dit golfspil med vores sjove golfbolde med et personligt tryk? Besøg Greenen.dk i dag og se vores sortiment. Vi er sikre på, at du vil finde det perfekte sæt til din næste runde på banen

Følg os på Instagram for at se vores designs.

Er kvaliteten så ligesom digital tryk?

Med Sharpieprint får du flotte bogstaver og tegninger. Da vi printer med en Sharpiepen på en ujævn overflade, vil der være en smule forskel i forhold til digitale metoder, da overfladen ikke er 100% jævn. Dog kan vi printe på et langt større område med Shapiepenne, og derved får du også et markant bedre, og mere synligt, færdigt produkt.

Slidstyrken

Sharpiepennes blæk er særdeles velegnet til livet på golfbanen, hvor fugt og slid er uundgåeligt. Vi bruger de samme Sharpiepenne som sælges i golfshops verden over – det er nemlig den bedste kvalitet.

Vi anbefaler, at du ikke gnubber gentagne gange direkte på printet, da varme og fugtige hænder vil slide printet over tid.

Smut hellere på golfbanen og brug dine nye golfbolde i deres rette element. Så vurderer vi, at du har smidt bolden væk, inden printet er slidt

Leveringstid: 2-4 hverdage