Golf kan være en intimiderende sport at lære, og det kan være forvirrende at finde ud af, hvilket golfudstyr du har brug for at spille spillet. En tur i den lokale proshop kan være overvældende.

Vi anbefaler, at du holder det simpelt og langsomt investerer i dit spil, mens du begynder at spille. For at komme i gang har du brug for nogle køller (du har ikke brug for 14), en golfbag og nogle golfbolde og tees.

Her vil vi vi fokusere på at hjælpe dig med at finde de rigtige golfbolde.

Har du været i den lokale golfshop og se udvalget af golfbolde? Det kan være overvældende

  • Vil du have en blød eller fast golfbold?
  • Gør dimpel-mønsteret eller en high-energy-kerne en forskel?
  • Er det vigtigt, om du spiller to- eller trelags golfbolde?

Som begynder er flertallet af disse termer simpelthen markedsføringsteknikker, og vi vil hjælpe dig med at skære igennem støjen. Nedenfor har vi derfor udvalg de 5 bedte golfbolde til nystartede golfspillere. Vælg en golfbold fra denne liste, og så er vi sikre på at du er godt spillede på golfbanen.

Vores top 5 golfbolde til begyndere:

Titleist Trufeel Golfbold

Titleist Pro V1 er den mest populære golfbold på PGA-touren, men du behøver ikke at investere i den model som begynder. Overvej i stedet at prøve Trufeel. Denne golfbold har en blød følelse omkring greens, men giver stadig den afstand, som alle høje handicappere har brug for at have succes. Titleist er et mærke, du kan stole på.

Bestil dem her:

Wilson Velocity Distance Golfbold

Wilson Velocity er designet til afstand. Et hårdt dækselmateriale genererer optimal boldbaneforløb for maksimal boldflyvning og rulle. Dette er en to-delt golfbold med en 85 kompressionsvurdering og 400 dimples.

Bestil dem her:

Srixon Ad333

Srixon AD333 er en god golfbold til nystartede golfspillere af flere grunde. Først og fremmest har bolden en god balance mellem kontrol og distance, hvilket betyder, at den er nem at slå og kan hjælpe spillere med at nå længere ud på banen. Derudover har bolden også en blød kerne, som gør det nemmere at få den op i luften, hvilket kan være en udfordring for nye spillere. Bolden har også et godt greb på greenen, så spillere kan få bolden til at stoppe tættere på hullet, når de putter.

Endelig er Srixon AD333 også en forholdsvis prisvenlig golfbold, som er tilgængelig for de fleste budgetter. Dette gør det lettere for nye golfspillere at få adgang til en god kvalitetsbold uden at skulle bruge for mange penge på det. Samlet set er Srixon AD333 en god mulighed for nystartede golfspillere, der ønsker en golfbold, der er nem at slå, har god kontrol og afstand, og er tilgængelig til en rimelig pris.

Bestil dem her:

Bridgestone E6

Tiger Woods spiller ikke med en Titleist ProV1x bold, han spiller med en Bridgestone bold. God nok til Tiger, god nok til dig! De fleste nye golfspillere har ikke en hurtig svinghastighed, og E6 bolden vil hjælpe dig med at få afstanden tilbage. Det er lettere at komprimere end de fleste bolde på vores liste på grund af en lav-kompressions-kerne. Dette er klart en af de bedste bolde for begyndere. Den kan både leveres som en herrebold eller i de dameudgave.

Bestil dem her:

Wilson Duo Soft

Wilson Duo Soft er en god golfbold til nystartede golfspillere af flere grunde. For det første har bolden en blødere komprimering, hvilket betyder, at den vil have en lavere svinghastighed og dermed mindre spin. Dette gør det lettere for nystartede golfspillere at kontrollere bolden og få en mere lige boldbane.

For det andet er bolden designet til at have en højere lancering og mere flyve tid, hvilket giver mere afstand på slagene. Dette er også nyttigt for nystartede golfspillere, der måske ikke har den samme styrke som mere erfarne spillere.

Endelig er Wilson Duo Soft en prisvenlig golfbold, der ikke vil bryde banken for nystartede golfspillere. Det betyder, at man kan få en god kvalitetsbold til en rimelig pris, mens man stadig arbejder på at forbedre sit spil og udvikle sin teknik.

Samlet set er Wilson Duo Soft en god golfbold til nystartede golfspillere på grund af dens bløde komprimering, høje lancering og flyvetid og rimelige pris

Bestil dem her:

Andre ting du bør overveje

Prisen

Når du prøver at finde de bedste golfbolde til begyndere, er det første, du skal overveje, prisen. Golfspillere, der lige er begyndt at lære spillet, bør aldrig blive for knyttet til deres golfbolde. Oddsene er, at du vil miste flere golfbolde hver gang du spiller. Med dette i tankerne giver det ikke mening at spille med premium golfbolde. Du bør derfor finde lavpris golfbolde, der stadig tillader dig at nyde spillet. I vores top-5 er der naturligvis taget højde for både pris og spilbarhed.

Hårdheden

Nystartede golfspillere har tendens til at kæmpe med at få længde på slagene. De har langsommere svinghastighed end erfarne spillere og har endnu ikke samme konsekvent kontakt med køllehovedet. Coveret/ydersiden på golfbolden er vigtigt, hvis du vil få mest muligt ud af dit sving.

Premium golfbolde er lavet med blødere cover, fordi dygtige spillere vil have en blød fornemmelse og evnen til at spinne bolden.

En nystartet spiller skal derimod fokusere på at ramme bolden solidt og vil derfor spille bedre med en fastere bold. En anden måde at sige det på er, at høje handicappere er bedre til at spille med en “distancebold” der vil hjælpe med at give ekstra slaglængde.

Kompression:

Golfbolde virker hårde, men komprimerer meget ved kontakt med slagfladen. Dette er væsentligt, hvis du vil have maksimal afstand. Forskellige golfbolde har forskellige kompressionsniveauer?

Jo højere kompressionen på golfbolden er, desto hårdere skal du svinge for at komprimere den. Spillere med langsommere svinghastighed bør bruge en golfbold med en lavere kompression. Spillere med høj svinghastighed vil få mere afstand fra en golfbold med en højere kompression.

Konklusion:

En nybegynder skal aldrig vælge premium golfbolde. Vælg derimod en distancegolfbold, der ikke sprænger banken. Når du så har fået styr på retning og længden af dine slag, kan du eksperimentere med dyrere golfbolde der har andre egenskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *