Golfbolde med tekst

Vælg mellem hele vores udvalg af golfbolde med tekstprint herunder. Vi har Danmarks laveste minimum på kun 3 stk. golfbolde – og hver golfbold kan få sit eget unikke print.

Start med at vælge golfbolde herunder:

Titleist

Taylormade

Callaway

Wilson

Bridgestone

Srixon

Hvad er Sharpieprint?

En ny måde at lave tekst, tegninger og markeringer på golfbolden. Vi anvender en robot, en computer og de klassiske Sharpiepenne. Vi opsætter dit design, således at det bliver placeret korrekt på golfbolden. Herefter tegner robotten så din tekst eller tegning direkte på bolden.

Vores sharpiepenne er de samme som anvendes på den profesionelle tour til at lave markeringer, linjer og kendetegn på golfboldene.

Du kan se en video her af printeren i aktion: Klik her

Danmarks laveste minimum

Hos os kan du nøjes med at bestille 3 stk. golfbolde med print. Ved konkurrenten der anvender klassisk digital print, skal du minimum bestille 36 golfbolde - og det synes vi er voldsomt.

Alle golfbolde leveres i den originale indpakning / æske med 3 stk. og hver golfbold pakkes i silkepapir for at give optimal beskyttelse af printet.

Vi printer hele tiden

Vi designer og printer golfbolde hver eneste dag. Vi elsker at se jeres kreative tanker og idéer bliver overført til golfboldene.

Følg os på Instagram for at se vores designs.

Hvordan er kvaliteten af Sharpieprint?

Med Sharpieprint får du flotte bogstaver og tegninger. Da vi printer med en Sharpiepen på golfboldens ujævne overflade, vil der være en smule forskel i forhold til digitale metoder, da overfladen ikke er 100% jævn. Dog kan vi printe på et langt større område med Shapiepenne, og derved får du også et markant bedre, og mere synligt, færdigt produkt.

Slidstyrken på Sharpieprint

Sharpiepennes blæk er særdeles velegnet til livet på golfbanen, hvor fugt og slid er uundgåeligt. Vi bruger de samme Sharpiepenne som sælges i golfshops verden over - det er nemlig den bedste kvalitet.

Sharpiepennes print vil slides af over tid, da det jo er blæk - Men vi vurderer, at du har smidt bolden væk, inden printet er slidt

Vi anbefaler, at du ikke gnubber gentagne gange direkte på printet, da varme og fugtige hænder vil slide printet.

Smut hellere på golfbanen og brug dine nye golfbolde i deres rette element. 

Leveringstid: 2-5 hverdage

Golfbolde med tekst eller golfbolde med navn er en populær måde at personliggøre ens golfudstyr på. Med Greenen.dk kan du nu bestille dine egne personlige golfbolde med en minimumsbestilling på kun 3 bolde – Danmarks laveste minimumsbestilling. Og hvis du køber for mere end 299 kroner, får du endda gratis levering.

Personlige golfbolde er ideelle til både private og kommercielle formål. For private golfspillere kan de være en sjov måde at vise deres personlighed og stil på golfbanen. De er også en perfekt gave til enhver golfentusiast, som vil sætte pris på den personlige touch.

For virksomheder og organisationer kan personlige golfbolde med tekst eller golfbolde med logo være en effektiv måde at promovere deres brand på. Golfspillere vil bruge boldene på golfbanen og dermed udsætte dit brand for en bred vifte af potentielle kunder og partnere.

Greenen.dk tilbyder et bredt udvalg af golfbolde, som kan personliggøres med tekst eller logo efter dine ønsker. De er også af høj kvalitet og kan leveres til konkurrencedygtige priser. Når du bestiller dine personlige golfbolde på Greenen.dk, kan du være sikker på at modtage et produkt, som er skræddersyet efter dine behov.

Så hvis du vil have personlige golfbolde med navn eller tekst, så bestil dem på Greenen.dk. Med Danmarks laveste minimumsbestilling og gratis levering ved køb over 299 kroner, kan du få det bedste tilbud på markedet og samtidig få bragt et personligt præg på dine golfbolde.