UDVALGTE GOLFURE

UDVALGTE VOGNBAGS

UDVALGTE BÆREBAGS

UDVALGTE GENVEJE TIL VORES PRODUKTER

Golfudstyr på nettet

I 2006 begyndte Greenen.dk at sælge billigt golfudstyr til hele Danmark. Vores mission var klar: Vi vil tilbyde det samme som den lokale golfshop, bare billigere – og det gør vi stadig.

Siden har vi udvidet webshoppen med masser af lækre produkter, som den lokale golfshop ikke kan tilbyde. Vi ønsker nemlig at sælge golfudstyr til alle niveauer – og til en pris der passer dit budget.

Hos Greenen.dk har vi altid søgt en god dialog med de besøgende på vores shop – vi lever af vores mange kunder, og med mange flotte Trustpilot anmeldelser og en score på 9,8 ud af 10, har vi en god fornemmelse af, at vi har gør noget rigtigt.

At købe golfudstyr er en tillidssag. Hos Greenen gør vi os fortjent til din tillid ved blandt andet at stille store krav til vores personale og ved at føre de bedste produkter og yde den bedst mulige service.

Golfudstyr med gratis levering

Bestiller du golfudstyr for mere end 899 kr., sender vi din forsendelse gratis afsted til den nærmeste GLS pakkeshop.

Med denne leveringsmetode, leverer vi altid til den GLS Pakkeshop du vælger. Med mere end 1.500 pakkeshops i Danmark, er der altid en tæt på dig.

Når vi sender din pakke afsted, modtager du en mail med Track & Tracenummer til GLS. Du modtager herefter en SMS fra GLS, der fortæller dig, hvornår din pakke er klar til afhentning.

Sikker online handel når du shopper her

Når du handler på Greenens Golfshop, er du i sikre hænder.  Vi går op i dig som kunde, og ønsker at give dig de tryggeste rammer, når du handler golfudstyr online. Alle transaktioner sker via krypterede betalingsgateways for optimal sikkerhed af dine personlige oplysninger.

Vi garanterer at du får den bedste pris på markedet. Vi har prismatch på alle vores produkter. Skulle du se et produkt billigere på en anden side, så kontakt os for at få rettet prisen.

30 dages returret på golfudstyr

Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med dit nyindkøbte golfudstyr. Derfor har vi udvidet den normale returret på 14 dage, til hele 30 dage, gældende fra dagen du modtager dit nye udstyr. Ønsker du at returnere nogle varer, skal du blot kontakte kundeservice inden for 30 dage efter dit køb.

Ønsker du at ombytte til et andet produkt, så klarer vi hurtigt det. Ønsker du pengene retur, vil de blive tilbageført til dit betalingskort få bankdage efter modtagelse af det returnerede golfudstyr på vores lager.

Danmarks Bedste Rabatklub

Greenens Rabatklub er stedet, hvor vi belønner vores loyale kunder med gode tilbud og særlige fordele. Det er gratis at være med i vores Rabatklub– det eneste vi kræver, er at vi må sende dig et vores nyhedsbreve.

Som medlem af Rabatklubben får du mulighed for at få 5% rabat på en lang række produkter.Det kan hurtigt blive til en god besparelse og en oplagt mulighed for at få billigt golfudstyr.

Læs meget mere om dine fordele – og opret dig som medlem ved at klikke her: