Golfudstyr - få et gratis tilbud...

Fra et stort udvalg af mærker som Titleist, Wilson, Big Max, MGI, Srixon og mange andre…

Beskriv så detaljeret som muligt - så er det lettere for os at give dig et tilbud på det korrekte produkt. Beskriv gerne evt. farver og varianter.
Dette kan hjælpe os til at give dig den bedste pris.

Golfudstyr online hos Greenens Golfshop

Greenen.dk tilbyder dig en bekvem måde at handle golfudstyr på, når det passer dig bedst. Vi holder åbent døgnet rundt og leverer direkte til din hjemmeadresse eller arbejdsplads. Er du på udkig efter kvalitets golfudstyr, så er du kommet til det rette sted. Hos Greenens Golfshop finder du alt, hvad du behøver, uanset om du er en nybegynder eller en erfaren golfspiller.

Vores sortiment af golfudstyr er omfattende og bliver udvidet løbende! Hos Greenen.dk er vores mål at levere en service i topklasse, så du aldrig er i tvivl om, hvor du skal finde dit næste golfudstyr.

Bag Greenens Golfshop står dedikerede golfspillere, og det kommer kun dig til gode. Tøv ikke med at spørge os om råd, vejledning og eksperttips til dit golfudstyr og din spiloplevelse – vi er her for at hjælpe dig. Vi har valgt at fokusere på at tilbyde dig golfudstyr af høj kvalitet fra anerkendte mærker som Wilson, Titleist, Clicgear og mange flere.

Hvis du søger efter et specifikt mærke eller en bestemt model, som ikke er vist i vores butik, kan vi muligvis skaffe den til dig.

Vi besidder omfattende viden om golfudstyr, og det skal du drage fordel af. Spørg os om råd angående dit nye golfudstyr, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Med 10 års erfaring i online salg af golfudstyr i Danmark, har vi styr på selv de mindste detaljer vedrørende forskellige mærker og modeller. Brug os – vi er her for at hjælpe dig!

Du vil altid kunne finde overkommeligt golfudstyr hos Greenens Golfshop. Vores udvalg af golfudstyr er af samme kvalitet som det, du finder i en lokal proshop på golfbanen. Forskellen er, at vi som webshop har formået at minimere eller helt eliminere mange af de ekstra omkostninger, som fysiske butikker har. Derfor kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder desuden fri fragt ved køb over 299 kroner samt en 30-dages fuld returret på alle varer.

Greenen.dk er mere end blot en golfshop. Vi går også i dybden med selve golfspillet og de aspekter, der foregår uden for golfbanen.