Golf under varme himmelstrøg

Golf kan spilles hele året rundt. I den danske sommertid er det primært de europæiske golfbaner der tiltrækker danske golfspiller. Om vinteren er det oftest de mere sydlige golfbaner under varmere himmelstrøg.

For at du får en god golfferie, så er der nogle ting du skal undersøge – og nogle ting du bør medbringe.

Golfudstyr på ferien

Inden feriens start skal du undersøge reglerne for at medbringe dit eget golfudstyr. Der er ikke ens regler hos alle rejsebureauer og flyselskaber.

De fleste vil naturligvis gerne have deres eget golfsæt med. Du kan dog også leje golfsæt i de fleste klubber. Skal du have dit eget sæt med, så skal du også bruge et rejsecover til golfbags. Det giver optimal beskyttelse under transporten.

For eksempel tillader de fleste bureauer ikke, at du medbringer din egen golfvogn – lej den i stedet når du kommer frem.

Huskeliste til golfrejsen

Medlemskort/Handicapkort
Du skal være opmærksom på, at golfbaner rundt omkring i Europa kan have forskellige krav til dit handicap. Derfor bør du altid angive dit handicap til din rejsearrangør. Husk også at medbringe dit handicapkort/medlemskort på rejsen.

Påklædning:
Mange golfbaner har krav til din påklædning (dress code). Du skal der derfor undersøge disse krav med bureauet inden din afrejse.

Tranport når du kommer frem:
Hvordan kommer du fra dit hotel og ud til golfbanen? Tjek hvor tæt dit hotel ligger på golfbanen, og hvordan transporten dertil er håndteret af rejsebureauet. Skal du selv betale for det, eller er det en del af pakken.

Paraply og regntøj:
Det kan virke tosset at tage på en golfferie i sydens varme, og så medbringe paraply. Men overvej alligevel at medbringe en golfparaply. Skulle det pludselig begynde at regne, så er du klar.

Et regncover til golfbagen er også fornuftigt at tage med. Det fylder ikke meget i golfbagen.

Solcreme:
En bleg danske i solen – det kan hurtigt gå galt. Medbring derfor solcreme og tag det med på banen. Du bør ligeledes medbring læbepomade.

Opladere til telefon, golfvogn og GPS
Du er nødt til at have opladere og en adaptor med på rejsen. Du skal undersøge om du kan bruge dit normale stik, eller om du skal købe en adaptor.

Disse ting er nogle er de mest essentielle ting du bør huske på din golfferie. Der er naturligvis meget andet du også skal pakke; Golfsko, handsker, bolde og tees.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *