Hvad er Sharpieprint?

En ny måde at lave tekst, tegninger og markeringer på golfbolden. Vi anvender en robot, en computer og de klassiske Sharpiepenne som er vandfaste og meget slidstærke. Robotten tegner så din tekst eller tegning direkte på bolden.

Fordelen for dig er, at du kan nøjes med at bestille 3 golfbolde med tryk. Ved konkurrenten der anvender klassisk digital print skal du minimum bestille 36 golfbolde.

Vi designer og printer golfbolde hver eneste dag. Vi elsker at se jeres kreative tanker og idéer bliver overført til golfboldene.

Er kvaliteten så ligesom digital tryk?

Med Sharpieprint får du flotte og letlæselige bogstaver. Da det printes med en pen på en ujævn overflade, vil der være en smule forskel i forhold til digitale metoder, da overfladen ikke er 100% jævn. Dog kan vi printe på et langt større område med Shapiepenne, og derved får du også et markant bedre, og mere synligt, færdigt produkt.

Slidstyrken

Sharpiepennes blæk er særdeles velegnet til livet på golfbanen, hvor fugt og slid er uundgåeligt.

Vi anbefaler, at du ikke gnubber på printet, da varme og fugtige hænder vil slide printet.

Smut hellere på golfbanen og brug dine nye golfbolde i deres rette element. Så vurderer vi, at du har smidt bolden væk, inden printet er slidt.

Følg os på Instagram