Golfbags - få et gratis tilbud...

Fra et stort udvalg af mærker som Titleist, Wilson, Big Max, Srixon, Cleveland og mange andre…

Beskriv så detaljeret som muligt - så er det lettere for os at give dig et tilbud på det korrekte produkt. Beskriv gerne evt. farver og varianter.
Dette kan hjælpe os til at give dig den bedste pris.

Golfbags

Vi har et stort og bredt udvalg af golfbags- så uanset om du er til vognbags eller bærebags, tilbyder vi en bred vifte af stilfulde og funktionelle designs, der passer til enhver spiller. Uanset om du foretrækker den rummelige vognbag eller den frihed, der følger med en bærebag, garanterer vi, at hver taske er designet til at opfylde dine specifikke behov på banen. Bestiller du din nye golfbag her på Greenen.dk. så leverer vi gratis over 299,-

Golfbags i mange varianter

Golf er en alsidig sport – og ingen to golfspillere er ens eller har de samme behov. Nogle foretrækker at have en stor golfbag til montering på en vogn. Disse kaldes vognbags eller cartbags. Her får du en stor golfbag med plads til samtlige 14 køller. Du får samtidig masser af opbevaringsplads til ekstra golfbolde, tees og ekstra tøj.

Andre foretrækker friheden, som en bærebag giver. Med en bærebag har du ingen golfvogn, men bærer udstyret på ryggen – ligesom en rygsæk. Disse golfbags er en smule mindre end en vognbag. Dette er naturligvis for at holde vægten minimal.

Billige golfbags

Du skal altid kunne finde de bedste priser på golfbags online hos Greenens Golfshop. Vi har altid et udvalg af golfbags på tilbud, hvor du let kan spare mange penge.

Vandtæt golfbag

Hvis du er ude i al slags vejr, bør du overveje en vandtæt golfbag. Stort set alle større golfmærker producerer bære- og vognbags i vandtætte materialer, med vandtætte syninger og lynlåse. Praktisk for dig, der spiller i al slags vejr. Med en vandtæt golfbag slipper du for at pakke din golfbag ind i et regnslag.

Golfbags – stort udvalg af mærker

Prisen må gerne være lav, men kvaliteten skal være høj. Vi stiller krav til kvaliteten af alle vores golfbags, og derfor fører vi et stort udvalg fra flere af de største golfmærker.

Er du i tvivl om dit valg af ny golfbag, så kontakt vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Golfbag med ruminddeling

Golfbags med ruminddeling i toppen er blevet meget populære. Dette system låser hovederne på dine golfkøller fast – det beskytter dit golfudstyr og giver dig en organiseret golfbag, hvor alting altid har en fast plads.

Golfbags med ruminddeling har en top, der er inddelt i 14 rum, så hver enkelt jern og golfkølle har deres eget rum. Det smarte system beskytter ligeledes dine skaft, da de ikke kan filtrere sammen nede i golfbagen.

Dette er den typiske form på en top med ruminddelinger. Her får du organiseret hele sættet via de 14 rum. Jernene låses fast og er beskyttet mod at ramle imod hinanden.

Det beskytter dit golfsæt og forlænger levetiden.