Golfvogne - få et gratis tilbud...

Fra et stort udvalg af mærker som MGI, Big Max, Clicgear og Powakaddy

Beskriv så detaljeret som muligt - så er det lettere for os at give dig et tilbud på det korrekte produkt. Beskriv gerne evt. farver og varianter.
Dette kan hjælpe os til at give dig den bedste pris.

Golfvogne – få et tilbud

Udfyld formularen ovenfor så vender vi retur med et tilbud på din næste golfbag. Det et helt enkelt og ligetil. Vi undersøger markedets priser og forsøger altid at give dig den bedste pris.

Golfvogne

Hos Greenen.dk har vi et af Danmarks største og mest varierede udvalg af golfvogne. Vi har både de elektriske golfvogne og de klassiske med 2, 3 eller 4 hjul. Søger du en fjernstyret golfvogn, så kan vi naturligvis også hjælpe med det.

I sortimentet finder du blandt andet kendte golfmærker som Big Max, Clicgear, Dunlop, Powakaddy og farvestrålende golfvogne fra iCart.

Hvilken golfvogn skal jeg vælge?

Det er et spørgsmål vi ofte, får fra vores kunder. Og det kan være svært at vælge en golfvogne. Vores råd er: Spiller du ofte (ugentligt) så skal du have en skubbevogn. Dvs. en golfvogn med 3 eller 4 hjul som du kan skubbe foran kroppen. Det er mere behageligt i længden, fremover de 2 hjulede som du trækker efter dig.

Herefter kan du overveje, om golfvognen passer til de golfbaner, du oftest spiller. En 4 hjulet golfvogn har, via det ekstra hjul, mere stabilitet på baner med bakket landskab.

Skal jeg vælge en elektrisk golfvogn?

En elektrisk golfvogn er altid en mulighed. Dagene hvor de elektrisk golfvogne var overladt til de ældre spillere der havde divers skavanker er ovre. Vi sælger hvert år et stort antal elektriske golfvogne til yngre spillere der nyder at spare kroppen – og derved kan koncentrere sig udelukkende om spillet.

Du har givetvist søgt efter en “elektrisk golfvogn brugt” på Google. For elektriske golfvogne er i det høje prisniveau. Men du får også hvad du betaler for. Du får altid et gennemtestet design og lang levetid på batteri og stel.